decor wonen amsterdam adres

archief Bankstel Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
door jayar60 11 apr 2015 1619.: Wij hebben eind december 2014 een bankstel besteld bij Decor Wonen in Capelle a/d IJssel.De levering zou binnen 8-12 weken zijn.Na een aantal malen bellen naar de servicedienst maar gestopt want de telefoon wordt niet opgenomen.Zelf ben ik al 4x naar de winkel geweest om te vragen hoe het met mijn bankstel staat.Dit heeft ook geen nut want er wordt elke keer weer een andere smoes verzonnen en dan wordt er gezegd wij bellen u terug maar dat gebeurt dus niet.Na de aankoop ben ik op aanraden van een ander op het internet gaan zoekendit had ik natuurlijk moeten voor mijn aankoop en daar staan dus veel meer klachten over dit bedrijf.Wat kan ik hieraan doen?
Openingstijden van Decor Wonen Amsterdam B.v. in Nederland.
Openingstijden Decor Wonen Amsterdam B.v. 4065 Decor Wonen Amsterdam B.v. U zocht: Decor Wonen Amsterdam B.v. Hulp nodig met het vinden van Decor Wonen Amsterdam B.v. Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m.
Decor Wonen Amsterdam B.V. in Amsterdam Zuidoost Meubels Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Decor Wonen Amsterdam B.V. in Amsterdam Zuidoost. Decor Wonen Amsterdam B.V. is een woonwinkel gevestigd in Amsterdam. Decor wonen en slapen is tot ruim 70% voordeliger in bankstellen en boxsprings en met 3000 m de grootste en sterkste in Amsterdam en omgeving.
Contact.
Het is momenteel nog niet mogelijk om online te bestellen. Wij werken hier hard aan! Het is nog niet mogelijk om online te bestellen i.v.m. afwachting van goedkeuring door iDeal. 085 750 08 67 bereikbaar 10.00 tot 17.00. Boxsprings met opbergruimte.
Klacht over Decor wonen slapen? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Decor wonen slapen. Klachten over Decor wonen slapen. Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Decor wonen slapen zijn gemeld. Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Decor wonen slapen zijn gemeld.
Decor wonen slapen GOEDKOPE boxsprings, bankstellen en meer!
Het is momenteel nog niet mogelijk om online te bestellen. Wij werken hier hard aan! Het is nog niet mogelijk om online te bestellen i.v.m. afwachting van goedkeuring door iDeal. 085 750 08 67 morgen weer bereikbaar. Boxsprings met opbergruimte.
Openingstijden van Decor Wonen Amsterdam B.v. in Amsterdam Zuidoost.
1821 Decor Wonen Amsterdam B.v. vestigingen gevonden in Amsterdam Zuidoost. U zocht: Decor Wonen Amsterdam B.v. in Amsterdam Zuidoost. Hulp nodig met het vinden van Decor Wonen Amsterdam B.v. in Amsterdam Zuidoost? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Goedkope boxsprings en bankstellen Decor wonen slapen.
U richt uw gehele woning voor de meest schappelijke prijs in bij Decor Wonen en dat voor zeer kwalitatieve producten die luxe uitstralen! Wij bezorgen door heel Nederland met winkels in Den-Haag, Capelle aan den IJssel, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Alkmaar. Bent u dus opzoek naar nieuwe meubels? dan bent u bij Decor Wonen Slapen aan het juiste adres.

Contacteer ons

Meer resultaten voor decor wonen amsterdam adres